Professionellt i det lilla

DVT är valet för dig som söker en anordnare som kan vara både personlig och professionell, med trygga värderingar som står för ett långsiktigt samarbete.

Vi har bra förutsättningar för våra assistenter med gedigen kompetensutveckling och utbildning. Vi erbjuder dig erfarna medarbetare som vet hur det är att leva med en funktionsnedsättning, löpande ekonomisk redovisning och juridisk rådgivning för trygga beslut.

Personligt

Hos oss är alla med i samma team och kan vara med och påverka. Korta beslutsvägar ger en snabb återkoppling som medför att alla är delaktiga i verksamheten. Vi finns alltid tillhands och är aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

Vår administration är utformad så att den lätt anpassas efter dina behov. Vi vill lära känna våra kunder och vi vill att våra kunder ska lära känna oss. Därför väljer vi att ta emot nya kunder i en lägre takt, så att vi är säkra på att göra ett bra jobb för varje kund och att inte förlora den personliga relationen.

Juridisk kompetens

Hos oss får du hjälp av våran egna jurist som hjälper dig kostnadsfritt. Det kan kännas tryggt att veta när det är dags för omprövning av ditt beslut eller om din situation förändras och du har funderingar på om ditt nuvarande beslut är rätt. Vi kan också hjälpa dig överklaga i de fall där du inte är nöjd med det beslut du fått och där vi ser att det finns anledning till att agera.

Bra villkor för dina assistenter

Vi tycker att det är självklart att erbjuda goda löner och bra villkor för dina assistenter. Vi har kollektivavtal, löpande arbetsmiljöarbete och egna utbildningar samt samarbete med flera ledande aktörer på utbildningar till både personlig assistenter, arbetsledare samt övriga chefer.

Kontakta oss

Om du har frågor, funderingar eller vill veta mer om oss så hör av dig, 016-13 14 60.