Nu är jag inget nummer längre!

Sedan 2006, när vi träffade Anders på DVT har livet blivit annorlunda för oss.

Jag är mycket gladare. Jag vet att Anders aldrig är längre bort än ett telefonsamtal, det känns tryggt. Dessutom träffas vi så ofta som jag orkar. Det är tryggt att veta att denna fina medmänniska alltid finns bakom oss, som svarar på mitt mail, pratar med mig i telefon eller kommer och hälsar på.

Då jag fyllde år, blev jag så rörd att jag grät. Numera kommer inte folk så ofta. Det är något som hör till då man blir sjuk. Men se Anders han kom och åt tårta och firade min födelsedag. Det blev så stort för mig att när han åkt, då grät jag av att någon kunde vara så snäll.

Anders är även så att när jag haft mina skov, har han ringt och pratat med min man, ibland flera ggr i veckan, bara för att förhöra sig om hur det är. Att lägga ned denna energi, inlevelse och sådan kraft, kräver insikt och mognad och stor människokärlek. Anders är precis rätt människa på rätt plats. Dessutom besitter han alla egenskaper som jag skriver här, och som är så viktigt för oss som är sjuka…

DVT och Anders har kommit att bli en del av vår tillvaro, och för mig en trygghet. Någon som frågar efter mig. Anders ringer och förvissar sig om att saker och ting fungerar. Jag behöver inte fundera på beslut eller omprövningar utan DVT finns alltid där och tar hand om allt.

Vi skulle aldrig kunna byta tillbaka till kommunen igen efter att lärt känna DVT. Jag har ”vuxit” inuti och fått ett större egenvärde sedan vi bytte till DVT. Jag känner mig trygg nu och vet att Anders och DVT Assistans hela tiden finns där, även för den ”lilla” människan. Att ta sig tid att fira någons födelsedag, trots att man har så mycket att stå i, säger det mesta om Anders som person och företaget i helhet.

Vi är numera så tacksamma och glada och dessutom sover jag nu om nätterna för att jag vet att Anders bara är ett telefonsamtal bort. Jag tror inte det är många som man kan prata med om precis allting, men det kan man med Anders. Vi vill säga: Tack till DVT och tack till Anders Pierre. Vårt liv är nu så mycket bättre. Vi rekommenderar DVT av hela vårt hjärta. Varmt välkommen med ett samtal till oss, och vi svarar på det du vill veta om DVT.

För vi VET!

Katarina och Torbjörn