Lars

Man kan säga att jag är lyckligt lottad, som fått växa upp på Västkusten, eftersom jag trivs vid havet.

Jag har alltid varit van att klara mig själv och leva ett aktivt liv men 1991 drabbades jag av en hjärnskada som gjorde mig rullstolsburen. Jag fick sluta som båtbyggare men fick arbete som Handikappkonsulent istället. Mitt arbete och mål är att se till att de med funktionshinder ska ha samma möjligheter i samhället som alla andra.

För sju år sedan föll jag ner från en stege vilket medförde att jag inte längre kunde använda mina händer och jag fick rätt till personlig assistans.

Valet föll på DVT Assistans. Redan vid vårt första möte fick vi en väldigt bra kontakt och deras genuina ärlighet och uppriktighet gjorde att valet blev enkelt.

DVT Assistans ser verkligen till att den hjälp jag får anpassas helt utifrån mina behov och önskningar. Det har gjort att vi har en mycket nära och fin relation och jag känner att de alltid finns där för mig. Utöver min vardagliga assistans så har vi löpande kontakt och återkommande middagar och aktiviteter tillsammans.

För mig betyder DVT Assistans engagemang väldigt mycket och därför kan jag varmt rekommendera dem till andra personer i min situation.

Det är en trygghet både för mig och för min familj att veta att DVT Assistans alltid finns till hands och att jag enkelt kan påverka det stöd och den hjälp jag behöver i min vardag.

Lars – en nöjd kund.